DOSTAVA IN DOBAVA


Dobavni rok

Podjetje bo vsa naročila sprejeta do 13h, odpremilo s pogodbenim partnerjem (dostavna služba) še isti dan v kolikor je le-to mogoče. Pošiljka bo dostavljena do vas v 1-2 delovnih dneh v kolikor je bila poslana iz zaloge. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave obvestili po elektronski pošti.

Dostava
Poslužujemo se poštnih in paketnih storitev Pošte Slovenije ali pa vam blago dostavimo osebno po predhodnem dogovoru. Cena dostave se obračunava po veljavnem ceniku poštnih storitev Pošte Slovenije. Pri naročilu blaga nad vrednostjo 100€ vam ponujamo brezplačeno dostavo blaga na želen naslov.


Vse naročene izdelke pa lahko prevzamete tudi osebno na poslovni enoti podjetja;

TOP NOVA d. o. o.,
Brodišče 22,
1236 Trzin

Politika vračanja blaga in kupnine

V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate na voljo 15 dni časa, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 15 dni z obvestilom (razlogom) o odstopu od pogodbe. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, s poštno nakaznico ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj.


Prodajno servisne storitve
MountfieldHONDAHUSQVARNAGranitMETABOBOSCHMAKITAPROXXONERBADIEWEGARDENADREMELOSBORNSaduFLEXSCHNEIDERBAIERDEWALT McCULLOCHSDMOWIHA
AVTORJI