Artikel Količina Vrednost Briši
Swing bazen ELITE kovinski okvir
Cena neto: 276,64 €
Cena z 22% DDV: 337,50 €
337,50 €
Skupaj337,50 €
22% DDV60,86 €
Popust17,76 €
Cena dostave:0,00 €
Za plačilo:337,50 €
Naročila sprejemamo tudi na 01 320 42 04 pon, tor, čet: 8-16, sre: 8-18, pet: 8-14
Podatki o naročniku
Plačnik Fizična oseba Pravni subjekt
Način plačila
Ime in priimek *?
Naslov *?
Poštna št. *?
Kraj * ?
Davčni zavezanec
ID za DDV *?
Telefon *?
E pošta *?
Opombe
*? Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja
*? Z naročilom sprejemam obveznost plačila
V skladu z veljavno Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (SUVP) sme upravljalec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, ki je pri potrditvi tudi naveden, kateri jo potrdi v sklopu vpisa in oddaje podatkov v vpisne forme s pritiskom na gumb: Pošlji, Naroči, Oddaj naročilo, Oddaj prijavo. Osebni podatki se zbirajo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni.

S klikom na gumb Pošlji, Naroči, Oddaj naročilo, Oddaj prijavo z obdelavo osebnih podatkov prostovoljno soglašam z vključitvijo v seznam obveščanja, kar je vedno tudi jasno izraženo. Seznanjamo vas, da se bodo pridobljeni osebni podatki obdelovani izključno s strani Top Nova d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajate vaše izrecno soglasje. Pri tem soglašate tudi, da dovoljujete za namene sprovedbe naročila posredovanje podatkov poštnim službam. Pri tem so na naslovnici paketa zapisani sledeči podatki: Ime in priimek, Naslov, Poštna številka in Pošta.

S potrditvijo, s klikom na gumb Pošlji, Naroči, Oddaj naročilo, Oddaj prijavo, z obdelavo osebnih podatkov hkrati izjavljate, da ste starejši(a) od 16 let in da so informacije, ki jih podajate, resnične in verodostojne.

Preklic soglasja
Želeli bi poudariti, da lahko svoje soglasje kadar koli prekličete.

Pravica do izbrisa (pozabe)
To široko načelo omogoča posamezniku, da se osebni podatki o njem izbrišejo, kadar ne obstaja več upravičen razlog za nadaljnjo obdelavo. Preprečitev obdelave je mogoča v posebnih okoliščinah:
Prodajno servisne storitve
MountfieldHONDAHUSQVARNAGranitMETABOBOSCHMAKITAPROXXONERBADIEWEGARDENADREMELOSBORNSaduFLEXSCHNEIDERBAIERDEWALT McCULLOCHSDMOWIHA
AVTORJI