• Erba žica za čiščenje

    -5 %

    AKCIJA 16,33 € z DDV

     

GARDENA Baterijske škarje za živo mejo ComfortCut 60/18V P4A brez baterije

Priročne baterijske škarje za živo mejo, za srednje velike žive meje
116,99 €
Spletna cena:

Baterijske škarje za živo mejo GARDENA ComfortCut 50/18V P4A omogočajo striženje srednje velikih živih mej, brez napora. Brezžične, priročne in lahke škarje so enostavne za uporabo. Priložena baterija ima čas delovanja do 45 minut ali do 150 kvadratnih metrov žive meje. Pregleden LED prikaz na orodju vas v vsakem trenutku seznani s stanjem baterije, lažje planirate čas za odmor, ter napolnite ali priključite drugo baterijo.

Ročaj ErgoLine z integriranim stikalom poskrbi, da se škarje z dolžino rezila 50 centimetrov vedno udobno prilegajo vašim rokam ne glede na položaj dela. Zaščita pred udarci na vrhu rezila zagotavlja, da se noži pri striženju blizu tal ali ob steni ne poškodujejo. Popolna geometrija rezila je zasnovana tako, da je rez vedno čist in delo opravljeno brez prekinitev. Nad rezultati košnje boste navdušeni! ComfortCut poskrbi, da striženje žive meje ni dolgočasno in naporno, ampak hitro dokončano opravilo.

Škarje za živo mejo GARDENA ComfortCut 50/18V P4A so na voljo v kompletu za takojšnjo uporabo, s polnilcem in baterijo 18V POWER FOR ALL. POWER FOR ALL ALLIANCE predstavlja medsebojno uporabo baterij med blagovnimi znamkami vodilnih svetovnih proizvajalcev in ponuja različne možnosti uporabe za vaš dom in vrt. Baterija je združljiva s številnimi drugimi napravami za dom in vrt - ni vam potrebno kupiti baterije za vsak izdelek. Prihranite denar, hkrati pa ostanete prilagodljivi! Passion powered by GARDENA - Baterijsko vrtno orodje, ki vam omogoča svobodo pri ustvarjanju.

14730-20-L-004

Tehnične specifikacije
Št. izdelka 14731-55
EAN koda: 4078500054270
Standardna oprema
Prostor med zobmi 20 mm
Podatki o vibracijah in hrupu
Moč zvoka, zajamčena LWA 95 dB(A)
Pritisk hrupa na uporabnikova ušesa 84 dB(A)
Vibracija (ah) vibracija max ah 1.5 m/s²

 

Podobni izdelki in dodatna oprema

-5%
104,99 €
Redna cena:
99,74 €
Spletna cena:
5,25 €
Prihranek:
Prodajno servisne storitve
MountfieldHONDAHUSQVARNAGranitMETABOBOSCHMAKITAPROXXONERBADIEWEGARDENADREMELOSBORNSaduFLEXSCHNEIDERBAIERDEWALT McCULLOCHSDMOWIHA
AVTORJI