• Erba žica za čiščenje

    -5 %

    AKCIJA 16,33 € z DDV

     

Zalivanje s sončnimi celicami aquaBloom set Gardena

-3%
Set za namakanje s sončnimi celicami za balkon in teraso
111,98 €
Redna cena:
108,62 €
Spletna cena:
3,36 €
Prihranek
Skrb za rastline, ko vas ni doma. Z GARDENA AquaBloom so vaše balkonske rastline in lončnice v dobrih rokah – skozi celo sezono. AquaBloom zaliva in skrbi za vaše rastline tudi v času, ko niste v bližini. Sistem ne potrebuje ne vodovodne pipe, ne električne vtičnice. Dovolj je samo vedro in že ste pripravljeni. AquaBloom je popoln namakalni sistem, pripravljen za takojšnjo uporabo. Glavna enota 3-v-1 združuje črpalko za črpanje vode, krmilno enoto za izbiro urnika namakanja ter sončne celice, ki napajajo priložene polnilne baterije. 14 vnaprej določenih programov za zalivanje vam omogoča nadzor nad zalivanjem do 20 rastline s pomočjo kapalnikov s kompenzacijo tlaka. Vsak kapalnik omogoča pretok do 300 ml/h. Izkoristite možnosti zelo priročne in prilagodljive namestitve AquaBloom. Za krmilno enoto izberite sončno mesto: obesite ga na posodo za rože, ga postavite na mizo ali pritrdite na steno. Namestitev AquaBlooma je preprosta in brez orodja!
Prenehajte z zamudnim ročnim zalivanjem in uživajte na svojem balkonu ali terasi s čudovitimi, lepo negovanimi rastlinami in cvetjem vso sezono - ne glede na to, kako dolgo ste na počitnicah ali na službenih potovanjih.

Podobni izdelki in dodatna oprema

-3%
142,39 €
Redna cena:
138,11 €
Spletna cena:
4,28 €
Prihranek:
-3%
137,29 €
Redna cena:
133,17 €
Spletna cena:
4,12 €
Prihranek:
-3%
-3%
125,09 €
Redna cena:
121,33 €
Spletna cena:
3,76 €
Prihranek:
Prodajno servisne storitve
MountfieldHONDAHUSQVARNAGranitMETABOBOSCHMAKITAPROXXONERBADIEWEGARDENADREMELOSBORNSaduFLEXSCHNEIDERBAIERDEWALT McCULLOCHSDMOWIHA
AVTORJI